Сторінки

День миру

Щороку, за ініціативи ООН, 21 вересня відзначається Міжнародний день миру  (International Day of Peace) – День загального припинення вогню та відмови від насильства. Емблемою Міжнародного дня миру є білий голуб з оливковою гілкою.

З 2014 року держава Україна зазнає військового вторгнення з боку Російської Федерації. Агресор стрімко анексував Кримський півострів, почав бойові дії на східних територіях Луганської та Донецької області, з 24 лютого 2022 року намагався захопити всю територію України. Убито та покалічено тисячі українських громадян. Мільйони людей з окупованих агресором українських територій стали біженцями та вимушеними переселенцями. З того часу, жоден із днів в Україні не був «Днем миру» ..., але мир обов’язково повернеться – до Криму, до південно-східних територій України, і до всієї нашої держави, і, було б гарно, – до всього світу.

Сьогодні, кращі українські сини боронять територіальну цілісність країни та відстоюють мирне життя для нашого народу. Зараз, як ніколи, для кожного з нас мир – найбільша та найважливіша цінність. Мир – щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку та спокою в державі.


Учні нашого класу попрацювали у творчій майстерні та виготовили символ Миру


Немає коментарів:

Дописати коментар